Binnema Bloemsierkunst is dé bloemenwinkel van Sneek. U vindt onze bloemenwinkel vlakbij de iconische Friese waterpoort! Als je over de Lemmerweg Sneek binnenrijdt, dan kunt u niet om onze opvallende buitenpresentatie van bloemen, boeketten en accessoires heen. Ook als u lopend de stad Sneek ingaat, dan komt u eerst langs Binnema Bloemsierkunst.  

Binnema Bloemsierkunst: Niet te missen

Ook kunt u niet om onze opvallende etalage heen, het is één grote eye-catcher. We vallen namelijk graag op. We horen vaak van klanten die binnenkomen: jeetje wat is Binnema Bloemsierkunst een grote winkel. En voor een bloemenwinkel zijn we dat ook zeker. Het grote voordeel is dat we lekker groots kunnen uitpakken met de aankleding van de bloemenwinkel, zowel binnen als buiten. Doordat we altijd vol ideeën zitten wordt de winkel met regelmaat veranderd, zo wordt u continu bij ons verrast.

Als je bij ons binnenstapt kunt u onze in het oog springende bloemenpresentatie niet missen en we verbazen u graag met onze exclusieve bloemen. Ons enthousiaste team van bloemisten helpt u dan ook graag bij het maken van een boeket naar wens, of met mooie losse snijbloemen. Ook wanneer u op zoek bent naar nieuwe kamerplanten, nieuwe potten of mooie woonaccessoires ben tje u bij Binnema Bloemsierkunst op het juist adres. Met onze mooie merken zoals, Ptmd, Ecri, Silk-ka, Pottery Potz en Dutz vindt u gegarandeerd wat bijzonders voor thuis of om weg te geven.

Wat maakt ons bijzonder?

Het praatje met de klant, onze oprechte interesse in u en ons bloemenvak, het enthousiasme van ons team van bloemisten, dat zijn de kenmerken waar u ons als Binnema Bloemsierkunst aan zult herkennen. Ons team van vakkundige bloemisten is er voor u als de keus lastig is en we helpen u graag met onze uitgebreide kennis van bloemen, planten of inrichting.

Meer

Of u nou op zoek bent naar een bruidsboeket, bloemen nodig hebt voor een opening, een jarige wilt verrassen met een vers boeket bloemen, graag nieuwe planten op uw bedrijf of voor thuis wilt of een rouwboeket zoekt. Bij Binnema Bloemsierkunst in Sneek bent u altijd op het juiste adres en ons team bloemisten staat voor u klaar! 

Parkeren kan gelijk voor de deur of u parkeert de auto in de nabijgelegen Waterpoortgarage.

Kom langs in onze winkel

Adres
Lemmerweg 16

8607 BZ Sneek

Telefoon
0515 412885

Openingstijden

Maandag:

Gesloten (telefonisch bereikbaar)

Dinsdag:

9:00 tot 18:00 uur

Woensdag:

9:00 tot 18:00 uur

Donderdag:

9:00 tot 18:00 uur

Vrijdag:

9:00 tot 18:00 uur

Zaterdag:

9:00 tot 18:00 uur

Zondag:

Gesloten

Marktweg 88

8444 AB Heerenveen
0513 621 619

Lemmerweg 16

8607 BZ Sneek
0515 412885