Onze winkel

Bij He-As in Heerenveen vallen we graag op en dat ziet u aan onze bloemenwinkel en ons team. We houden van kwaliteitsproducten, exclusiviteit en zetten voor u als klant op ‘’alle fronten’’ graag een paar stappen extra. We verrassen u graag met ons exclusieve assortiment aan bloemen, planten, voor binnen en buiten. Maar denk ook zeker aan onze accessoires en een grote collectie potten voor zowel buiten als binnen. Wij zijn trots op de mooie merken die we verkopen, zoals, Ptmd, Ecri, Silk-ka, Pottery Potz en Dutz. Dus laat u verrassen met onze prachtige collectie.  

Wat maakt onze bloemenwinkel zo speciaal? 

De persoonlijke touch: het praatje met de klant, de oprechte interesse en het onmiskenbare enthousiasme van het team bloemisten. We zijn er om u te helpen wanneer de keuze lastig is of  wanneer u een bloemenboeket naar wens wilt laten maken. Ook wordt de inrichting en indeling regelmatig veranderd. Dit heb je als je altijd vol inspiratie en ideeën zit. Dit geldt zowel voor buiten als voor binnen. Als u door Oudeschoot komt, dan kunt u niet om bloemsierkunst He-As heen.

Waar komt de naam vandaan?

We krijgen vaak de vraag waar de naam He-As voor staat. De naam He-As is in 1968 ontstaan toen de moeder van eigenaar Bert haar eigen bloemenwinkel in Lemmer begon. De H en de E staan voor Henk en Elly, de voornamen van de oprichters van de winkel. De A is van de achternaam van de oprichters: Algera. De S is van Steenwijk, de plaats waar ze destijds woonden. En zo groeit en bloeit de naam ook in Heerenveen nog steeds.

Meer

Of u nou op zoek bent naar een bruidsboeket, bloemen nodig hebt voor een opening, een jarige wilt verrassen met een vers boeket bloemen, graag nieuwe planten op uw bedrijf of voor thuis wilt of een rouwboeket zoekt. Bij ons bent u altijd op het juiste adres, ons team bloemisten staat voor u klaar!

Komt u met de auto naar Heerenveen? De meeste parkeerplekken vindt u aan de zijkant van de winkel. 

Kom langs in onze winkel

Adres
Marktweg 88

8444 AB Heerenveen

Contact

Tel:

0513 621 619

Mail:

info@he-as.nl

Openingstijden

Maandag:

8:30 tot 18:00 uur

Dinsdag:

8:30 tot 18:00 uur

Woensdag:

8:30 tot 18:00 uur

Donderdag:

8:30 tot 18:00 uur

Vrijdag:

8:30 tot 18:00 uur

Zaterdag:

8:30 tot 18:00 uur

Zondag:

Gesloten

Marktweg 88

8444 AB Heerenveen
0513 621 619

Lemmerweg 16

8607 BZ Sneek
0515 412885